Over Optimus

In 2007 is Harald Langejans begonnen met het bemiddelen van freelance adviseurs op het gebied van milieu. Harald heeft zelf een achtergrond als adviseur bij een groot adviesbureau en is voor hen werkzaam geweest voor overheden en bedrijven met milieuadvisering.

 

Onder de naam Milieufreelancers.NL heeft hij tientallen freelance milieuadviseurs bemiddeld in projecten. Vooral bij overheidsinstanties, maar ook bij het bedrijfsleven. Vanuit de inhoud en vanuit de mens wordt er gekeken naar een passende kandidaat voor een opdracht. Er zijn doorlopend tussen de 20 en 30 freelancers die via Optimus bij de overheid of in het bedrijfsleven werken. Daarnaast is Harald nog bezig met de werving en selectie van HSE professionals onder het label HSEFocus.nl.

 

Sinds enkele jaren zijn er echter ook vaste medewerkers bij gekomen die opdrachten voor klanten invullen. Daarom is ervoor gekozen om deze mensen onder de naam Optimus te laten werken. Gedeelde waarden zijn dat iedereen passie heeft voor het vak, een no-nonsense mentaliteit en dat er wordt gekeken naar mogelijkheden.

logo_milieufreelancers_color_rgb

logo-hsefocus-def2

sbb-beeldmerk (002)